zondag 13 juni 2010

Eos-digitaal dag

Als Canon EOS bezitter kijk je regelmatig rond op het internet of er gelijkgestemden zijn in nederland. En dan stuit je op het EOS-Digitaal forum, een enthousiast gezelschap Canon bezitters, die een keer per jaar een ledendag organiseren, waar diverse workshops gevolgd kunnen worden, tegen een zeer schappelijk tarief. Daarnaast is er de hele dag wat te beleven, lopen er fotomodellen 'los' rond en is er volop gelegenheid om kennis op te doen en uit te wisselen.
Zo ook dit jaar, op 12 juni, in Fort Vechten. Een drietal workshops staan in de planning (waaronder Frank Doorhof, wat kan die man spelen met licht!), een flitsworkshop, camerareiniging en als afsluiting een roofvogelshow. Ook canon nederland is aanwezig, en aanbieders van van alles en nog wat.
Dus eens gelegenheid om die ene lens te proberen, en eens een andere camera (7D) vast te houden (da's heeeel gevaarllijk, je zou er zomaar aan kunnen wennen).
Tussen de workshops door tijd te over om de modellen op de plaat te zetten, wat te O-H'en en te genieten van het weer. Schitterend weer deze dag, hoe krijgen ze het georganiseerd. Je maakt veel plaatjes op zo'n dag, maar niet allemaal even goed. Dat is ook niet echt noodzaak, je bent er tenslotte om te leren.
Als slot, een van de betere plaatjes van die dag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten