vrijdag 29 juli 2011

San Marino

Het is al even geleden dat ik wat heb 'geblogd'. Niet zozeer omdat ik niets gefotografeerd heb, integendeel, het was behoorlijk druk. Te druk zelfs, zodat het bloggen er even bij is ingeschoten. Met de Communie, nieuwe website, de wandel-3-daagse (zie , wat foto's van de oudste (musical, afscheid groep 8) en de voorbereiding op de vakantie, was het te druk om ook nog even te bloggen.
Maar die perikelen zijn achter de rug, en tijdens de vakantie hebben we weer volop tijd gehad om weer eens wat plaatjes te maken. En waar zijn we dit jaar dan geweest? Wederom in Italie (net als de vorige 4 jaren), alleen dit keer in een andere streek. Eerst ruim een week aan het Iseo-meer, en vervolgens ruim 1 week in San Marino.
Ik begin dit keer met een plaatje van San Marino. Over San Marino zelf is genoeg te vinden op het internet, maar het bezoeken van San Marino is absoluut de moeite waard. Wat een mooi stadje (alhoewel, zo groot is het nou ook weer niet). Maar de ligging en bouw zijn fantastisch. De 3 torens liggen op een bergrug en geven een prachtig uitzicht (dat komt misschien in de volgende blog). Maar eerst een plaatje van een van de torens (Toren nummer 1. Deze is als eerste gebouwd...verder is er toren nummer 2 en nummer 3.....wat een creativiteit).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten