vrijdag 17 december 2010

Help-portrait 2010

Dat was op 3 december. En wederom een geweldige ervaring. Ik had al eens gemeld dat we dit keer op een zorginstelling voor mensen met Down-synroom de shoot zouden houden, in Eindhoven. Op vrijdag de studiosets opgebouwd, en zaterdag op tijd, met ditmaal 3 fotografen, een visagiste en een kapster in totaal 75 personen op de foto gezet. Maar erg anders dan de vorige. Sommige zijn goed te sturen, en sommige helemaal niet. En dan wordt het toch wel wat lastiger, wat het een enorme uitdaging maakt, maar waar we met z'n allen heel veel lol en voldoening aan hebben beleefd. Het was echt genieten, de hele shoot lang.
En dan merk je ook dat ten opzichte van vorig jaar, je eigenlijk veel minder problemen hebt om de foto goed te krijgen, en dat het sneller gaat. Dus zelf ook behoorlijk hebt bijgeleerd in 1 jaar. En da's toch ook altijd prettig om vast te stellen.
Intussen zijn de foto's klaar. En gaan we ze volgende week overhandigen. Tegen die tijd zal de groepsfoto er ook wel zijn, die komt uiteindelijk bij deze blog. De foto's die we die dag gemaakt hebben, zijn alleen voor de geportretteerden (en da's eigenlijk wel jammer want er zitten hele mooie platen.

En nu toegevoegd de groepsfoto met Justin, mijzelf, Kees-Jan, Maaike en Janine

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om te lezen zeg zo tegen het einde van het jaar. Idd jammer dat er geen portretten bij zitten maar ik kijk wel uit naar de groepsfoto.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je zelf ooit de kans krijgt zoiets te doen: niet aarzelen. Een gigantisch leuke ervaring. Blijf kijken voor de update van de groepsfoto. het duurt even, maar hij komt wel.

    BeantwoordenVerwijderen