zondag 13 maart 2011

Carnaval 2011

En dan is het carnaval. En dit jaar heb je toegezegd zo hier en daar wat plaatjes te maken. Van de prins, de optocht, het feest. Je hebt er tenslotte lol in.
En het is ook leerzaam voor jezelf... sneller reageren op de situaties, en je weet meteen wat je beter ligt en wat niet. Zo heb ik gemerkt dat optochten met niet zo liggen.. Wel de feesten daarna. Dat is veel leuker heb ik gemerkt. Meer contact met de mensen die je fotografeert. Meer respons. Tijdens de optocht is dat allemaal wat minder en moet je allerlei concessies doen. Tijdens zon feest is het allemaal wat eenvoudiger. Je kunt er beter bij, en je hebt veel meer ongedwongen momenten. Want portretjes maken tijdens een feest blijkt me dan toch beter te liggen dan het maken van een reportage van de optocht.
Uiteraard is de foto er een uit het feest in d'n As. Het blijft toch vermoeien, carnaval vieren, en waar kun je dan het beste uitrusten?

Voor de liefhebbers van alle fotos : kijk op www.slotgat.nl. Ze staan tussen de foto's van 'optocht' en 'grand gala'Geen opmerkingen:

Een reactie posten