zondag 27 maart 2011

Indoor Brabant 2011

En dan is het eindelijk zover. Dochterlief staat al geruime tijd vol ongeduld te wachten tot zondagmorgen van Indoor Brabant. Want dan gaan we (eindelijk).
We gaan voor het ponyspringen, maar uiteraard ook voor het circus eromheen.
Want buiten paarden zelf, zijn er talloze standjes waar je een en ander kunt aanschaffen, tot zelfs Gassan diamonds toe....
Maar afijn, het is natuurlijk wel een uitgelezen mogelijkheid om verder te experimenteren. Springende paarden heb ik nog geen ervaring mee, fotografisch gezien dan. En dan kun je dat hier natuurlijk goed proberen. Weliswaar is het binnen (het heet niet voor niets indoor brabant) dus minder goed verlicht, maar daar zouden we intussen toch wel aan gewend moeten zijn.
En inderdaad, de foto's zijn in het begin niet om aan te zien. Galop gaat toch weer sneller dan we dachten. Maar dat valt met sluitertijden te corrigeren. Tot een bepaalde hoogte, want het licht is en blijft beperkt en al te hoog in gevoeligheid wil ik nou ook weer niet gaan. Dus moeten we voor dit soort werk eigenlijk naar een lichtgevoeliger lens. Maar die is nogal prijzig. Dus voorlopig toch maar even niet.
Tijdens de show van de 'future guys', een paardstuntteam uit Vorstenbosch, is het al aardig onder controle



En om dan voor de springliefhebber er ook nog maar eentje bij te doen de volgende.
Nu nog een beter standpunt zoeken, want de achtergrond lijkt nergens op. Maar dat is voor de volgende keer...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten