vrijdag 20 april 2012

Indoor Brabant 2012, vrijdag

En weer waren we erbij. Niet met accreditatie (daar kom je niet zo gemakkelijk aan). Had wel eens leuk geweest om op een goede plaats te staan om plaatjes te maken, in plaats van rij 20 (da's bijna bovenin). Maar intussen weten we dat we met het licht wel toekomen daar, en met een snelle 70-300L kom je dan toch wel een heel end. De hoeken waaronder je de foto maakt zijn minder, maar je kunt tenslotte niet anders. En dit keer al op vrijdag, waar je dan ineens de toppers voorgeschoteld krijgt. Adelinde Cornelissen (wint!), Isabell Werth, Imke Schellekens-Bartels (2e), Edward Gal, Marlies van Baalen om er dan maar een paar te noemen.


Je zit dan de hele dag plaatjes te maken (hogere iso, maar belichting is wel OK, en ruis zie je vrijwel niet. Maar dat was eigenlijk wel bekend. Het is meer de vraag, welke van de foto's houden we, en welke niet. Oftewel, wat zijn de goede momenten?


 


Of dan toch hier (Edward Gal, voor de liefhebbers)
Of gaan we dan toch voor de leuke momenten als de proef er op zit en de ruiters ontspannen en vrolijk zwaaiend de ring weer verlaten (Marlies van Baalen hier). We zullen het vanzelf wel te horen krijgen, lijkt me zo. Op naar zondag (de ochtend, ponyruiters) waar we vorig jaar ook bij waren. En waar, dankzij deze blog, veel reacties op zijn gekomen (he, dat ben ik..)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten